Δευτέρα, Νοεμβρίου 10, 2008

Xάσαμε τη Σάρα, στοπ!

Όταν ο Μακέιν πρότεινε για υποψήφια αντιπρόεδρο τη Σάρα Πέιλιν, όλοι εντυπωσιαστήκαμε κι αρχίσαμε να ρωτάμε ποια είναι κι από πού.
Μια νέα γυναίκα, όμορφη, υποψήφια για τα ανώτατα κλιμάκια των ΗΠΑ, δεν ήταν δα και λίγο! Όταν όμως, λίγο αργότερα, άρχισε μαζί με την ημιμάθεια να ξεδιπλώνει και τα πιστεύω της, παγώσαμε οι περισσότεροι. Ακροδεξιά η κυρία. Θιασώτης ακραίων θέσεων και ανατριχιαστικών πρακτικών που φόβισαν ακόμη και τον μέσο αμερικάνο. Ευτυχώς που, και με τη βοήθειά της, έχασε ο Μακέιν κι η γλυκιά Σάρα πήρε τον δρόμο της επιστροφής για την παγωμένη Αλάσκα.
Στο καλό, Σάρα και καλή τύχη!
Τι άλλο να σου ευχηθώ; Μακριά από 'μας πάντως.

1 σχόλιο:

  1. Eφημερίδα "Τα νέα" 19-11-2008
    http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=4&artid=4487594

    Η Φοίβη Αθηναίου έγραψε:

    Χάσαμε τη Σάρα, στοπ!

    Όταν ο ΜακΚέιν πρότεινε για υποψήφια αντιπρόεδρο τη Σάρα Πέιλιν, όλοι εντυπωσιαστήκαμε κι αρχίσαμε να ρωτάμε ποια είναι και από πού. Μια νέα γυναίκα, όμορφη, υποψήφια για τα ανώτατα κλιμάκια των ΗΠΑ, δεν ήταν δα και λίγο! Όταν όμως, λίγο αργότερα, άρχισε μαζί με την ημιμάθεια να ξεδιπλώνει και τα πιστεύω της, παγώσαμε. Ακροδεξιά η κυρία. Θιασώτρια ακραίων θέσεων και ανατριχιαστικών πρακτικών που φόβισαν ακόμη και τον μέσο Αμερικανό. Ευτυχώς που, και με τη βοήθειά της, έχασε ο ΜακΚέιν και η γλυκιά Σάρα πήρε τον δρόμο της επιστροφής για την παγωμένη Αλάσκα.

    Στο καλό, Σάρα, και καλή τύχη. Τι άλλο να σου ευχηθώ; Μακριά από μας, πάντως.

    Νίκος Ντακάκης, Ρέθυμνο

    "Κάντε την εσείς την ευχή κι ας πέσει στον γιαλό, αγαπητέ Νίκο. Δεν θέλω να σας λυπήσω αλλά μακριά από μας δεν μένει η ακραία Σάρα. Έχουμε και στα μέρη μας ένα κάρο Σάρες, Μάρες και κακά συναπαντήματα με ανάλογες ή και χειρότερες απόψεις, χειρότερη ημιμάθεια και έλλειψη χιούμορ, ώστε- δυστυχώς- δεν θα μας λείψει η Σάρα του Αμερικανού. Αλί σ΄ εμάς, να λέτε. Θέλετε και παραδείγματα;"

    ΑπάντησηΔιαγραφή