Δευτέρα, Μαρτίου 03, 2008

Πάλι με ξάφνιασε ευχάριστα το Κυκλάμινο του Βουνού που ασχολήθηκε αυτή τη φορά με το βιβλίο μου "Όπως τ' όνειρο" και το ευχαριστώ γι' αυτό. http://kiklaminovounou.blogspot.com/2008/03/blog-post_9495.html

1 σχόλιο:

  1. Κι εγώ για να μην επαναλαμβάνομαι, τα μεταφέρω όλα εδώ:

    Ο/Η Νίκος Ντακάκης είπε...
    Αγαπητή Κατερίνα,
    Το να σου πω ευχαριστώ ξανά και ξανά καταντά κοινοτυπία. Δεν μπορώ όμως να παραβλέψω τα θερμά σου λόγια τόσο για το απόσπασμα από το βιβλίο από το βιβλίο «Οι άγγελοι χαϊδεύουν μόνο», όσο και το ενδιαφέρον, πραγματικό πιστεύω, που έδειξες για το βιβλίο μου «Όπως τ’ όνειρο», τις αναρτήσεις, τα σχόλια και να σ’ ευχαριστήσω όσο φτωχό κι αν ακούγεται αυτό. Και βέβαια το σχόλιο σου για το «Όπως τ’ όνειρο», θα το αναρτήσω στο blog μου.

    3 Μάρτιος 2008 8:43 μμ


    Ο/Η Κατερίνα είπε...
    Νίκο μου, τα ευχαριστώ κουράζουν!
    Η αλήθεια και η ουσία είναι μία και μόνο μία! Μόνο από αληθινό ενδιαφέρον ασχολήθηκα μαζί σου, γιατί μ' αρέσει η γραφή σου και μ' αγγίζει! Ειδικά με την αδελφότητα, παραλίγο να ταυτιστώ με την Κατερίνα! Δεν έχω κανένα λόγο, ούτε κέρδος, να δείξω ενδιαφέρον ψεύτικο. Κι αν θες να ξέρεις, επειδή είσαι καινούργιος, έχω παρουσιάσει τόσα βιβλία, που για πολλά απ' αυτά είχα κάτι να πω, αλλά δεν το τόλμησα, γιατί δεν είμαι κριτικός. Με σένα μου ξέφυγε ο ενθουσιασμός απ' τον έλεγχο και βγήκε στον αέρα. Δεν είχα πρόθεση να αλλάξω τακτική. Προέκυψε. Ίσως να με επιρέασε που κι εσύ ξεκίνησες μόνος και το παλεύεις ακόμα μόνος. Δεν είσαι ακόμη γνωστός, όπως άλλοι, κι εγώ θέλω πολύ να γίνεις και να πετύχεις, γιατί ΑΞΙΖΕΙΣ!
    Νίκο μου, αν αναρτήσεις το δικό μου σχόλιο στο μπλογκ σου, που θα βάλλεις τους άλλους επαίνους και κριτικές που θα πάρεις στο μέλλον;
    Σ' ευχαριστώ (κι ας κουράζει), για την τιμή!Με συγκινείς!
    Ξέρεις, κάτι τέτοιες κινήσεις, δείχνουν την προσωπικότητα του συγγραφέα, κι αυτό για μένα, αλλά και για άλλους (νομίζω), μετράει πολύ!
    Να είσαι καλά, Νίκο μου (και μας)!
    Καλή επιτυχία στα βιβλία σου!
    Και καλές νέες εμπνεύσεις!

    Υγ.Ξέρεις, μ' άρεσε που βρήκα το όνομά μου στα βιβλία σου. Έχω διαβάσει πολλά, αλλά Κατερίνα δεν βρήκα! Πολύ μ' άρεσε κι αυτό!

    4 Μάρτιος 2008 12:03 πμ

    Εσύ φυσικά, το έχεις αναρτήσει, ήδη!
    Υποκλίνομαι και φεύγω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή